Samarbejdsform

Du bestemmer samarbejdsformen. Hvad enten du mangler nogen til at varetage alle eller flere af dine marketingopgaver eller blot har behov for sparring, kan du leje mig som en kompetent marketingressource.

Den ekstra ressource i marketing

Ressourcen kan være en projektopgave med aftalt pris, eller det kan være en aftale om, at jeg fungerer som din marketingafdeling x-antal timer pr. måned og honoreres herfor. Eller en komplet outsourcing af din marketingfunktion.

Om jeg skal hjælpe dig på timebasis eller projektbasis er op til dig!

Jeg tilpasser arbejdsprocessen, så den passer til dine behov – og tilmed til yderst konkurrencedygtige priser. Assisting INTERIM MARKETING håndterer alle disciplinerne inden for marketing, web og kommunikation.

Typiske samarbejdsformer

  1. Du har i dag en marketingafdeling.
    Og mangler sparring på områder inden for marketing, markedsføring og kommunikation. Eller du mangler ekstra kræfter i afdelingen i en periode eller blot ny energi.
  2. Du har ingen marketingafdeling.
    Og mangler muligheden for professionel kompetence til løsning af konkrete opgaver. Jeg varetager hele marketingprocessen, som havde du en marketingafdeling.
  3. Eller noget helt tredje.
    Jeg møder mange sjove og finurlige opgaver – så lad dig ikke begrænse af blot to valg.

Assisting INTERIM MARKETING kan også blive aktuel for dig i perioder med oplæring, sygdom, barsel og/eller fratrædelser. I sådanne situationer har din virksomhed brug for at få varetaget nogle opgaver i en overgangsperiode, hvor interim marketing således kan fungere som en variabel ressource ved, at du kan lægge dele af eller alle dine marketingfunktioner over på Assisting. På den måde spilder du ikke unødvendige ressourcer, tid og personale.

Fælles for alle løsninger er, at jeg følger opgaverne helt til døren og sikrer dig en optimal implementering.

Gør marketing til en variabel omkostning!

Skal jeg ringe dig op?